20% ТО за този комплект!

                          За  поръчки на и над 1800 лв . получавате този комплект подарък!

 

  До изчерпване на количествата!

 

Вижте всички статии

ИДЕИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

ИДЕИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

Нови идеи от сиво до цветно

 

Да вкараме цвят в играта с дървото!wink

 

Колко от Вас са се замисляли , с какво да оцветят и защитат дървената си ограда?

 smileyЗнаете ли,че хората, които са използвали Осмо веднъж  искат и предпочитат за обработката и защитата на всичко от дърво в интериора и екстериора Осмо! Защо ли?!

Много са причините! Една от тях е,че при реновирането или освежаването на обработените изделия с Осмо не се изисква шлайфане!!!!!yes

     За обработката и защитата на Градинската огради, ние препоръчваме следните продукти:

 

  • Osmo Garten- & Fassadenfarbe /Боя за фасадата и градината/ продукт, който  е подходящ за всичко дървено в екстериора. Той е на водна основа, бързосъхнещ, с ниско съдържание на разтворители, без биоциди и се предлага в много цветове, които могат да се смесват помежду си. По този начин можете да сбъднете най -цветните си мечти.
  • Osmo Landhausfarbe/Цветно прътно финишно масло/ - е нашето класическо покритие за  дърво ,с  голямо разнообразие от цветове и ненадмината издръжливост при всякакви метеорологични условия. Цветовете могат да се смесват помежду си.  Опитайте сами и създайте свой собствен цвят! Ако пък искате рецепта за малиново, мента или кралско синьоо, просто ни пишете.

 

                                Сивото!!!!!Уау! Моден цвят!

 

Сивото е изненадващо универсално и напълно в модните тенденция. Комбинирайте творчески любимия си нюанс на сивото, например, с бяло или други цветове и превърнете лятната си къща в стилен салон на открито: кое сиво и кой дизайн подхождат на вашата градина, ограда и градинска мебел?

 

През 2021 г. ние пуснахме на пазара 3 атрактивни сиви нюанса от серията Еднослоен лазур . 9203 базалтово сиво, 9205 патина и 9207 кварцово сиво.

 Osmo Einmal-Lasur HS Plus/Еднослоен лазур/ е продукт, който е подходящ за всичко дървено в екстериора! Една единствена ръка и получавате цвят и Ув защита!И.....с една опаковка от 2,5 лт обработвате 65 м2

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари