20% ТО за този комплект!

                          За  поръчки на и над 1800 лв . получавате този комплект подарък!

 

  До изчерпване на количествата!

 

Вижте всички статии

ДА РАЗЧУПИМ ДЕТСКАТА СТАЯ

ДА РАЗЧУПИМ ДЕТСКАТА СТАЯ

Всяко дете мечтае за стая от приказките.

Независимо дали става дума за стая в стил  джунгла за момченцата или в бонбонено  розово от мечтите на момиченцата , а защо не и в стая в стил приключението  на астронавта ????, колкото са различни децата, толкова са различни и техните идеи за перфектна детска стая, а родителите изпълняват мечти, не само Дядо Коледа wink

Но едно е ясно : цветното е по-добре от стандартното бяло!

Разбира се, че всеки един родител желае детето му да се чувства удобно , топло , но и малко разчупено в своето пространство. Освен всичко това , друг  много  важен фактор е безвредността на материалите.

Вредните вещества във въздуха могат да предизвикат алергии, нарушения на съня, умора и респираторни заболявания.

За всички дървени повърхности на закрито, Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG има най-добрия продукт за индивидуален и здравословен дизайн на дървени повърхности - като легла, скринове или играчки.

Osmo Декор вакса е базиран на естествени растителни масла и восъци и в сухо състояние е напълно безвреден за хора, животни и растения.

Отличава се и с широк цветови спектър.

Повече от 20 цвята - от светъл дъб, махагон и абанос до интензивно червено, жълто, оранжево Безплатни снимки на Hd тапет или синьоБезплатни снимки на Текстура .

А ако перфектният цветови нюанс не е наличен в този продукт, можете лесно да го създадете сами.Безплатни снимки на Hd тапет

За да направите това, поставете съответните цветове в чист съд и разбъркайте добре. Обработката е също толкова лесна: Просто нанесете с четка, микрофибърен  валяк или с микрофибърен апликатор.

В сравнение с конвенционалните системи за покритие, използването на съставки на растителна основа води до по-равномерно оцветяване и по-хармонично покритие.

Един слой създава прозрачен нюанс, а за любителите на  по-интензивен цвят повърхността се омаслява на две ръце.

  

    

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари