Къде да ни намерите

  

СОФИЯ УЛ.ПИРИН 91

СОФИЯ БУЛ.БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ 268

И ПРИ ДИСТРИБУТОРИТЕ В СТРАНАТА

БАНСКО - ул.Васил Кънчов № 8 - 0897055225

ВАРНА - ул. Васил Друмев № 23 - 0886406413

ПЛЕВЕН - ул.Метро 6 - 0885027445

ХАСКОВО -ул.Пловдивска 45 – 0888828010

ВЕЛИКО ТЪРНОВО – ул.Козлуджа №4 - 0882020181

КОПРИВЩИЦА -площад 20-април,ул.Първа пушка 2 - 0895116873

КАЗАНЛЪК -  ул. Ген. Гурко 27 - глухата уличка зад кино Искра-0899377077

БУРГАС - ул.Крайна 37- 0895547161

ШУМЕН -бул.Симеон Велики 1 0887402633

Вижте всички статии

Усетете разликата с финишите за дърво OSMO

 Усетете разликата с финишите за дърво OSMO
Натурален продукт = Здравословен начин на живот

Добре е за двете: и за хората и за дървесината: слънчоглед, соя, ленено семе и шафраново масло, които са в основата на нашите финиши за дърво, както и използваните естествени восъци са класифицирани като безопасни храни - позволени в хранително-вкусовия сектор. Пигментите са пречистени и без съдържание на вредни тежки метали и примеси. Дезароматизиран минерален терпентин гарантира лесното нанасяне на маслата. Това ни позволява да не използваме т.н "зелени разтворители" като портокалово масло, които предизвикват алергии.

Ефективност: Висока покривност - икономисвате средства

OSMO финишите за дърво имат необичайно високо съдържание на пигменти и масло и притежават покривност далеч по-голяма от конвенционалните бои. Вие постигате перфектен завършен вид само с 1 или 2 слоя, без необходимостта от грунд или праймер. Резултатът: само с една опаковка OSMO Вие покривате почти двойна квадратура спрямо повечето обикновени лакове/бои/масла, които изискват предварително грундиране. Вие нямате нужда вече от предварително грундиране. Вие нямате нужда вече от 12 часа работа, а само от 4! Спестявате време и пари.

Бързо : Без шлайфане

Свърши времето, използвано за изнурителното шлайфане. Повърхността, обработена с Осмо, винаги може да бъде възстановена без проблеми. Дори няма да Ви се наложи да поправяте цялата повърхност. Само няколко движения с четката и сте готови! Вие ще се убедите сами: веднъж използвайки OSMO ще искате OSMO завинаги.

Вечна красота благодарение на маслата и восъците

Дървото е органичен материал. Неговите клетки, подобни на тези на човешката кожа, абсорбират влагата и я освобождават. Дървесината диша. За да се получи тази възможност, ние сме разработили финиши за дърво, които са перфектно адаптирани към специфичните свойства на дървесината. Осмо финишите за дърво са произведени на базата на натурални масла и восъци. Маслото прониква в дървото и го предпазва от вътрешната страна. Восък формира еластична и дишаща повърхност, като предпазва дървото от външната страна. Дъвесината остава здрава и еластична за дълго време. Вие няма да намерите лак в нашия асортимент. Лакът затваря порите и покритията са склонни да се люпят и падат. Покритията на водна основа карат дървото да "настръхне". Само маслата и восъците дават на дървото това, което му е необходимо.

Две в едно: дърво и цвят от един източник

Възползвайте се от нашия опит. Историята на нашия завод започва преди повече от 100 г. като дъскорезница. Предишните собственици още през 60-те години били недоволни от лющенето на лака. Амбицията да се разработи по-добра защита довела до специални изследвания и сериозна развойна дейност. И ОСМО намира решението. Така ОСМО затваря веригата и става единственият производител, който финишира собствените си продукти от масивна дървесина (мебели и елементи дома и градината, фасади, подови настилки) със своите масла.

ОСМО  - естествени финиши за дърво - можете да усетите разликата.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари